Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Beachtoernooi 2018

In 2018, het 18e Bedovo Beach Event!

 

---Schrijf je snel in voor 9 juni 2018 ---

 

Na een geslaagd toernooi in 2017, met volop zon, enorm veel deelnemers en enorm veel gezelligheid komt Volleybalvereniging Bedovo ook dit jaar weer met haar Beach Event.

flyer 2018

NIEUW dit jaar is dat er ook op zaterdag recreatie volleybal is!

Voor de organisatoren was het tijdens de evaluatie van afgelopen seizoen al snel duidelijk. Volgend jaar weer!! Daarop hebben zij besloten om hun schouders er weer onder te zetten, en inmiddels kunnen zij met trots melden dat het Bedovo Beach Event weer op het Heuvelplein georganiseerd gaat worden, en wel in het weekend van 23 & 24 juni 2018
Wederom is de organisatie er in geslaagd om met hulp van gemeente, vrijwlilligers en sponsoren zoals Café Thuis ervoor te zorgen dat het gezellige winkelplein weer omgetoverd wordt tot een waar strand.

Dus schrijf je snel in, en geniet mee van dit sportieve spektakel

Zaterdag 23 juni
Nevobo-jeugd               4 tegen 4
Nevobo-senioren           2 tegen 2
Recreatief                     4 tegen 4 - NIEUW!

De zaterdag staat dit jaar dus niet alleen in het teken van de Nebovo speler, maar ook deze dag is er vollop ruimte voor recreatievolleybal. Recreatieve team kunnen zowel geoefend als ongeoefend inschrijven.

Zondag 24 juni
Recreatief dames          4 tegen 4
Recreatief heren            4 tegen 4
Recreatief mix               4 tegen 4

De teams zullen deze dag bestaan uit vier spelers, en men kan zich inschrijven als geoefende teams—teams die al enige ervaring hebben met het spelletje—en ongeoefende teams. Met andere woorden, het recreatietoernooi van Bedovo Beach 2018 biedt met recht voor ieder wat wils. Voor de (minder) sportievelingen is er ook dit jaar weer een terras waar gegeten en gedronken kan worden.

Wij zien jullie graag op het Bedovo Beach Event!
*De organisatie doet haar uiterste best om de poules zo goed mogelijk in te delen, aan de inschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.