Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo H1 laat de punten in Boekel

Op zaterdag 5 November mocht het sterrenensemble van Café Thuis Bedovo H1 in Boekel aantreden tegen Unitas H1. Een tegenstander van formaat, waar met de name de jongere spelers de afgelopen seizoenen steeds beter zijn gaan spelen. In tegenstelling tot Café Thuis Bedovo H1, waar het elke week moeilijker wordt om 6 spelers bij elkaar te krijgen. Gelukkig waren 'good old' Inse van Gelder en Pieter-John Wessels bereid om mee te doen, maar het beloofde op voorhand een pittige wedstrijd te worden. Toen ook nog bleek dat de oud trainer/coach van Unitas H1 als scheidsrechter voor deze wedstrijd was aangewezen, wist Café Thuis Bedovo H1 dat het een extra moeilijke opgave zou zijn om de punten mee te nemen naar Beek en Donk.

De eerste set begon moeizaam, doordat Café Thuis Bedovo H1 een aantal persoonlijke fouten maakte. Unitas H1 kon daardoor stap voor stap uitlopen en de eerste set met 25-17 rustig naar zich toe trekken.

In de tweede set begon Café Thuis Bedovo H1 beter te spelen. De stand ging lange tijd gelijk op. Inse van Gelder speelde op de middenpositie een degelijke wedstrijd en Bart Rovers begon aan de buitenkant ballen te scoren zoals tijdens zijn beste dagen (heeeel lang geleden). Het was echter niet genoeg om de winst te pakken. Unitas H1 bleef goed spelen en kon aan het einde van de set het verschil maken, waardoor de set met 25-21 door de mannen uit Boekel werd gewonnen.

In de derde set kwam Pieter-John Wessels in het veld. Hij maakte een paar mooie punten, waardoor deze aanpassing goed leek uit te pakken. Café Thuis Bedovo H1 kon tot aan het einde van de set een kleine voorsprong vasthouden. Helaas werd toen de vrees van Café Thuis Bedovo H1 bewaarheid, want de scheidsrechter hielp het team uit Boekel met een aantal dubieze beslissingen opzichtig aan de overwinning. En leek daar met een grote zelf voldane glimlach op zijn gezicht ook enorm van te genieten. De derde set, en daarmee de wedstrijd, werd met 25-22 verloren.

Café Thuis Bedovo H1 probeerde in de vierde set nog een punt te redden, maar zelfs Koen "taxi chauffeur" Spierings leek er niet volledig met zijn hoofd bij te zijn en haalde tijdens en na de wedstrijd allerlei rare fratsen uit. Dit kwam het spel van Café Thuis Bedovo H1 niet ten goede, waardoor Unitas H1 ook de vierde set met 25-19 winnend kon afsluiten. Helaas was daarmee de tweede 4-0 nederlaag van het seizoen een feit.

Tot slot nog hartelijk dank aan de meegereisde supporters! We hopen dat jullie volgende week ook van de partij zijn wanneer Café Thuis Bedovo H1 zich in de thuis wedstrijd tegen VC Volt gaat proberen te revancheren!

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.