Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 kinderlijk eenvoudig naar overwinning

Zaterdag 3 februari stond de uitwedstijd op het programma tegen de rode lantaarndrager Activia te St. Antonis.

Enkele spelers waren reeds op bezoek bij onze Gemertse vrinden die knap tegen de nummer 1 twee sets wisten weg te snoepen. De rest mocht onder het genot van de snollebollekes De vloer is lava de heenreis maken. Het is tenslote bijna carnaval...

Daar aangekomen bleek dat er een mooie pot bezig was namelijk dames 1 tweede divisie. Dit resulteerde in een vertraging (klein half uurtje) van onze wedstijd die eigenlijk om half acht zou aanvangen.

Ditmaal was onze "oude ervaren houthakker" Dennis Brouwers van de partij om het vaandelteam te ondersteunen, zeg maar gewoon basisspeler heel de wedstrijd. Mede gezien onze Remco wat last heeft van oud zeer in zijn knie. Namens het team wederom dank voor je aanwezigheid.

Iedereen was klaar, zo ook onze scheidsrechter die als jonge god van 75 jaar op de bok had plaatsgenomen.

De eerste set werd er er begonnen met de volgende opstelling, op buiten 2x Bart, midden Koen en Dennis, op de diagonaal Dennis en als toetser Bart K.

Opdracht/ uitdaging was om meteen scherp te beginnen en zo snel mogelijk de wedstrijd te winnen zodat het gerstennat kon worden genuttigd.

Onze mini Koen ging deze uitdaging graag aan en timmerde zowaar een keer een bal tegen het gezicht van de tegenstander. De eerst pul, wat later 1,5l pul bleek, was binnen.

De eerste set werd zoals verwacht makkelijk binnengehaald met de overtuigende cijfers 25-16.

De grootste uitdaging was voor de heren dat ze niet mee gingen spelen met de tegenstander maar zelf het niveau hoog hielden (zowaar je van een hoog niveua kan spreken).

Dit lukte goed zo ook in de tweede set. Enig hoogtepuntje was een bal die Bart R. de tribune (lees minimaal drie meter) in knalde. Iedereen juichen, want.. een blad bier verdiend. Maar zowel Bart R. en de scheids waren overtuigd dat het blok de bal had getoucheerd, wat uiteraard normaal is, tenslotte slaat Bart R. (bijna) nooit een bal uit...

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.