Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 laat onnodig een punt liggen tegen Civitas

Vooraf aan de wedstrijd tussen Café Thuis Bedovo heren 1 en Civitas heren 1, konden de heren aanschouwen hoe een winstpartij binnengehaald dient te worden. Dames 1 wist namelijk knap met 4-0 te winnen van de nummer 1. Gefeliciteerd dames.

Echter zouden de Beek en Donkse heren, de Beek en Donkse heren niet zijn, als er niet onnodig een punt afgegeven wordt. De warming-up was overtuigend en daarbij de eerste set eigenlijk ook nog wel. Deze set werd overigens gestart met triple Bart, Dennis, Koen en PJ. Remco met zijn tere knietje begon als coach op de bank. Voor de verandering was Bart Delpeut middenman en mocht Dennis weer op de vertrouwde buitenpositie. (gele lijnen Dennis, de zijlijnen zijn nog steeds geel)

Civitas had best veel lengte, dat bij het inslaan ook wel duidelijk werd. Gelukkig bleef deze kracht uit bij een redelijk service druk. Wel moet nagegeven worden dat ze op de buitenpositie goed gebruikt maakten van de gaten in het blok. Hierbij was het voor de verdediging toch geregeld kiezen, om in het gat van het blok te zitten of toch op de vaste positie aan de lijn.

Waar bij Bedovo de energie en/of de wil leek te ontbreken, nam de kracht bij Civitas toe en dat resulteerde uiteindelijk in een onnodig weggegeven derde set. Waar de eerste twee sets nog werden gewonnen met 25-17 en 25-20, moesten de mannen van Café Thuis Bedovo heren 1, hun meerdere erkennen in de derde set.

Nadat Remco eigenlijk al 3 sets had aangekaart dat het bras was, was de maat vol bij de start van de vierde set en kwam hij er in voor de niet geheel fitte PJ. De frustraties die eindelijk eruit konden bij onze vorst, bleek genoeg om het team op sleeptouw te nemen. Laatste set werd dan ook eenvoudig binnengesleept met 25-14.

Volgende week laten we onze spelbederver thuis en gaan we met een nieuw talent in de vorm van Marijn op weg naar het land van Kuuk.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.