Volleybalvereniging Bedovo

Mixavond en afsluiting seizoen

seizoenstart

Het einde van het volleybalseizoen nadert. Zoals ieder jaar willen wij het seizoen op een leuke manier afsluiten. Dit doen wij door middel van een mixavond voor alle leden en hierop volgend een afsluiting in kantine. De mixavond en afsluiting van het seizoen vindt plaats op dinsdag 26 juni a.s. De avond ziet er als volgt uit:

 

19.00 tot 20.30u: Mixavond
Vanaf 21.00u:  Afsluiting van het seizoen

Tijdens de mixavond zullen de senioren en recreanten het gemixt tegen elkaar opnemen. Daarnaast zal de jeugd een eigen mix maken en het tegen elkaar opnemen (de oude teams worden hierbij aangehouden).

Om de mixavond goed te laten verlopen willen wij graag weten wie dat er allemaal deelneemt aan deze avond. Geef zo snel mogelijk aan de aanvoerder van je team door of je erbij bent. De aanvoerder van je team heeft de taak om vóór 15 juni a.s. door te geven wie er deelnemen aan de mixavond. Je kunt dit doorgeven aan Maaike Koot, Kyona van den Hurk of via het e-mailadres activiteiten @ bedovo.nl. Laat dit op tijd weten, anders bestaat de kans dat je niet mee kunt doen!

Verder nog een update over de voorgaande trainingen:
Heren 1 & Dames 1: Zullen op dinsdag 12 juni en dinsdag 19 juni gezamenlijk trainen, naar eigen invulling. (van 20:00 tot 21:30 uur)
Meisjes B & Meisjes c: Zullen op dinsdag 12 juni en dinsdag 19 juni gezamenlijk trainen.

Eventuele verdere informatie over de trainingen zal volgen via je trainer.
Wij hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 26 juni!

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.