Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 start 2e seizoenshelft met winst

De eerste wedstrijd na de winterstop, in de kerstvakantie hebben de dames van Bedovo volledige rust gehad om na de vakantie weer volle bak te beginnen. Veilig naar Best gereden door Maud, onder leiding van aanvoerster, coach en trainster Silke, zonder spelerskaarten en met onze kersttrui in onze tas konden de dames van Bedovo beginnen aan de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft.

De eerste set begon meteen met een goede servicebeurt van Monique van der Kruijs. Er werd een gat geslagen van 7 punten. Met goede service reeksen en overtuigend spel was Next/Bedovo D1 de bovenliggende partij in de eerste set. Auke Peters mocht gelukkig nog de laatste bal van de set serveren om te zorgen dat toch iedereen in het veld had geserveerd. De set werd overtuigend gewonnen met 12-25.

Met een ongewijzigde opstelling begon Next/Bedovo D 1 aan de tweede set. De eerste set ging zo makkelijk dat de dames het er zich in de tweede set iets te makkelijk vanaf deden. De nodige servicefouten werden gemaakt en Best werd in hun spel geholpen. De set bleef lange tijd gelijk op gaan, op het einde trok Best aan het langste eind. Zij wonnen de set met 25-21.

Iedereen was weer wakker en na de beschamende tweede set hadden de dames iets recht te zetten in de derde set. Vol overtuiging vloog Next/Bedovo D1 de set in. De eerste twee punten werden gescoord door twee mooie killerblocks. En weer werd er een groot gat geslagen. Deze keer op de servicebeurt van Lisa Ket. Er werd weer gescoord met de aanvallen, de gaten bij de tegenstander werden gevonden en ook de servicedruk bij de andere speelsters van Next/Bedovo D1 lag een stuk hoger. Deze set werd dan ook weer gewonnen door Next/Bedovo D1 met 7-25.

De vierde set was het zaak te waken om niet in dezelfde valkuil te vallen als de tweede set. De uitslagen van de eerste en derde set zouden dan immers niks meer zeggen. Er werd al weer snel een gat geslagen, deze keer weer op de sterke servicebeurt van Lisa Ket. Deze voorsprong gaven de dames van Bedovo niet meer weg. Af en toe ging het moeizaam, maar met de nodige servicedruk en krachtige aanvallen trok Next/Bedovo D1 ook deze set naar zich toe. De set werd gewonnen met 13-25.

De wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Next/Bedovo D1 met 1-3. Jammer van de tweede set, maar de coach is tevreden, dus op naar de vleestafel in onze kersttruien.
Volgende week zaterdag 27 januari 2018 speelt Next/Bedovo D1 om 17.00 uur thuis tegen Hajraa D4.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.