Volleybalvereniging Bedovo

Next/Bedovo Dames 1 pakt moeiteloos 5 punten

Op zaterdag 27 januari mocht Next/Bedovo Dames 1 aantreden tegen het altijd fanatieke en luidruchtige Hajraa. De dames van Bedovo mochten voor thuis publiek de volleybalkunsten vertonen. Vorige wedstrijd tegen het Eindhovense team werd zonder enige moeite gewonnen. Dit keer trad een ander team aan, waardoor Bedovo nog niet helemaal wist wat ze van de wedstrijd kon verwachten. Al snel in de wedstrijd bleek dat Next/Bedovo Dames 1 een maatje te groot was voor de tegenstander. Bedovo speelde geen uitmuntend spel, maar met degelijk spel kon Bedovo al snel een lichte voorsprong opbouwen tegen Hajraa. Onder leiding van coach en motivator Marjolein werd de 1e set gewonnen. Met de winnende opstelling werd ook de 2e set gestart. Ook in de tweede set bleek de overwinning op geen moment in gevaar. Op middenpositie wist Auke Peters enkele ballen hard voor de voeten voor de tegenstander te slaan. Invaller Kyona van den Hurk bewees meteen haar diensten door haar 1e bal op het hoofd van de tegenstander te slaan. Set 2 werd met nog een grotere voorsprong gewonnen.
Het degelijke spel van Next/Bedovo Dames 1 hield ook de volgende sets aan. Hajraa DS4 leek de moed te hebben opgegeven en gaf de laatste sets zonder slag of stoot af.
Een 4-0 overwinning waardoor Next/Bedovo Dames 1 weer 5 punten bij kan schrijven. Hierdoor blijven zij bovenin meedraaien in de competitie. Volgende week wordt tegen directe concurrent Livoc gespeeld in Liessel.

Bedovo DS1 – Hajraa DS4
4-0. (25-19, 25-17, 25-13, 25-11)
27 januari 2018

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.