Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 pakt 1 punt mee naar Beek en Donk

Afgelopen zaterdag middag reisden de dames van Bedovo af naar sprothal de Smeltkroes in Liessel. De wedstrijd zal gespeeld worden tegen Livoc Liessel DS. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien Livoc 2e stond en Bedovo 3e. De wedstrijd begon en het ging op het begin redelijk gelijk op, totdat het mis ging bij Bedovo DS 1. De dames kregen namelijk een sterke service van de tegenstander niet onder controle en voor ze het wisten stonden ze dik 10 punten achter. Maar de dames gaven niet op en gooide alles in de strijd om nog terug te komen. Dit was aardig gelukt, maar Livoc DS 1 wist de set toch binnen te slepen met een stand van 25-17. De Dames van Bedovo besloten dat ze de opstelling niet zouden gaan veranderen in de tweede set, omdat het op het einde van de eerste set wel lekker liep. Maar dit mocht helaas niet baten, want ook deze spannende tweede set wisten de Dames van Livoc naar zich toe te trekken. De stand van de tweede set was 25-22.
Na kort beraad in de set wissel gingen de dames van Bedovo er in de derde set weer vol voor en gooide alles in de strijd om deze set naar zichzelf toe te trekken. Nadat de stand alweer gelijk opging, wonnen de Dames deze derde set gelukkig alsnog. Met een mooie stand van 25-23. Er zat weer op in het team van Bedovo. Maar helaas was deze hoop maar van korte duur. Ook al werkte Bedovo Ds 1 er nog zo hard voor, toch bleek het team van Livoc iets sterker te zijn. Zij sleepte namelijk de vierde set binnen met een stand van 26-24. Hiermee was de uiteindelijke uitslag dus 3-1 voor het team Liessel. En pakten de dames van bedovo dus maar 1 puntje af. Het bleek toch dat het lastiger was dan gedacht om zonder coach een wedstrijd te spelen. De dames van Bedovo mistten de steun en zekerheid van een coach naast de kant toch wel heel erg...
Maar ze gaan vol goede moed de rest van de wedstrijden tegemoet en hopen gewoon op weer wat betere wedstrijden in de toekomst.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.