Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 gemakkelijk naar 4-0 overwinning

Op zaterdag 17 februari had Next/Bedovo Ds1 een thuiswedstrijd tegen de nummer 9, VC Riethoven Ds1. Maud was op skivakantie waardoor we de wedstrijd met 7 man startte. Lente had de griep en zat al snotterend als reserve op de bank. Met een iets wat andere opstelling dan gewend begon Bedovo de wedstrijd.

De eerste set startte Next/Bedovo Ds1 nog wat onwennig. Na een week zonder trainen moest iedereen er weer even inkomen. Na verloop van tijd begon de pass wat beter te lopen, waardoor Next/Bedovo de nodige puntjes bij elkaar sprokkelde en de set won met 25-17.

Door naar de tweede set. De opstelling aan zijde van Next/Bedovo Ds1 bleef onveranderd met Lisa op de diagonaal en Kyona op de middenpositie. Next/Bedovo wist deze set de nodige servicereeksen te maken waardoor ze al snel op voorsprong kwamen. De set werd dan ook vrij eenvoudig gewonnen met 25-11.

Ook de derde set bleef de opstelling van Next/Bedovo Ds1 onveranderd. Met momenten werden de passjes mooi aan het net gebracht waardoor Monique het spel goed kon verdelen. Ook Lisa kon de set-up regelmatig overnemen, waardoor de andere teamleden konden blijven aanvallen. De gaten bij VC Riethoven werden zoveel mogelijk opgezocht in de hoeken, waardoor Next/Bedovo Ds1 ook deze set won met 25-15.

In de laatste set was het zaak voor Next/Bedovo Ds1 om niet te verslappen en ook dat laatste puntje binnen te slepen. Wanneer Next/Bedovo de servicedruk er voldoende op liet, kon VC Riethoven onvoldoende tot spelen komen. Ook in deze set bleef Next/Bedovo Ds1 dus ruim op voorsprong. Hier en daar een prikballetje of een mooie aanval op de rechtdoor. Het was genoeg om de laatste set te winnen met 25-13.

Next/Bedovo Ds1 heeft de wedstrijd gewonnen met 4-0 van VC Riethoven DS1. Ondanks de Carnaval, de afwezige (Maud) en de zieke speelster (Lente) heeft Next/Bedovo een mooie en fijne volleybalwedstrijd gespeeld zonder veel spannende momenten.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.