Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 kan maar een punt pakken tegen Set Up/MVC’64 DS 1

Op zaterdag 20 oktober had Next/Bedovo Ds1 haar derde wedstrijd van het seizoen. Auke was op vakantie, dus Maud vulde de middenpositie in. Gelukkig werd Next/Bedovo Ds1 ook versterkt in de diagonaal door Lisanne. Met wat aanpassingen in de opstelling en Monique in de spelverdeling begon Bedovo aan de wedstrijd in Maashees.

De eerste set startte Next/Bedovo Ds1 matig. De pass was te wisselend, waardoor er te weinig aanvallende druk op de tegenstander gezet kon worden. Ook werden er aan de zijde van Next/Bedovo Ds1 teveel fouten gemaakt. Toch liep het puntenaantal nog redelijk gelijk op, maar helaas werd de eerste set verloren met 25-22.

In de tweede set bleef de opstelling onveranderd. Next/Bedovo Ds1 diende wat meer servicedruk te leggen op de tegenstander, maar dat gebeurde niet altijd. Hier en daar werden er wat slimme balletjes gespeeld, waardoor Next/Bedovo Ds1 wat punten bij elkaar wist te sprokkelen. Toch liep Next/Bedovo Ds1 ook deze set weer tegen een kleine achterstand aan. Bij een stand van 24 aan de zijde van Set Up/MVC'64 DS1 kwam Maud aan service. Next/Bedovo Ds1 kreeg langzaamaan het vertrouwen in de set en sleepte punt na punt naar de zijde van Next/Bedovo, waardoor de set uiteindelijk gewonnen werd met 24-26.

In de derde set diende Next/Bedovo Ds1 deze mentaliteit vast te houden. Helaas lukte dit onvoldoende. Er werd te weinig gejuicht voor elk punt dat Next/Bedovo maakte. Daarbij bleef Set Up/MVC'64 DS1 vanuit vrijwel elke positie veel aanvallende druk zetten, waar Next/Bedovo Ds1 niet altijd een antwoord op had. Deze set werd dan ook weer verloren met 25-18.

Tijdens de vierde en tevens laatste set kon Next/Bedovo Ds1 geen verandering meer aanbrengen in het spel van Set Up/MVC'64 DS1. Hier en daar werden er door Next/Bedovo lekkere punten gescoord door af te wisselen in de aanvalsmogelijkheden. Helaas konden we dit door wisselende passing, spelverdeling en eigen fouten te weinig laten zien, waardoor de druk op Set Up/MVC'64 DS1 te gering bleef. De laatste set werd verloren met 25-14.

Next/Bedovo Ds1 heeft de wedstrijd verloren met 1-3 van Set Up/MVC'64 DS1. Het was een wedstrijd waar voor Next/Bedovo meer uit te halen viel, maar daarvoor was het spel dat Next/Bedovo liet zien te wisselend en tam.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.