Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 kan maar een setje meenemen uit Sint Anthonis

Gezellig met z'n zevenen in twee stationcars onderweg naar Sint Anthonis, om vervolgens een kwartier te vroeg te arriveren bij de sporthal. De deur van de sporthal konden de dames pas vinden na een telefoontje van Kyona. Maar uiteindelijk zijn de dames van Bedovo gearriveerd en zitten ze lekker warm binnen. Vervolgens komt Lisa er bij het omkleden achter dat ze haar volleybalbroekje is vergeten, maar door de connecties van Maud heeft Lisa toch nog een broekje kunnen bemachtigen en kunnen we met z'n zevenen spelen. Silke is niet aanwezig, zij is bezig met een cursus 'zit met pit'
Gelegenheids aanvoerster Auke heeft het tijdens het inspelen nog druk met het DWF wat niet helemaal lekker mee werkt, maar uiteindelijk kan Next/Bedovo DS1 (20 minuten later dan gepland) beginnen met de wedstrijd tegen SOMAS/Activia die 4e staan op de ranglijst.

Het doel was duidelijk: vrij spelen en we zien wel hoe ver we kunnen komen. De eerste set begonnen Next/Bedovo DS1 dan ook steady. De service en rally pass kon af en toe iets beter, maar Next/Bedovo DS1 kon goed mee met SOMAS/Activia. Aan de kant van SOMAS/Activia was de service druk net iets hoger en zo konden zij af en toe een paar punten achter elkaar scoren. Hierdoor won SOMAS/Activia de eerste set met 25-20. Next/Bedovo DS 1 had echter wel heel duidelijk het gevoel dat er iets te halen was in Sint Anthonius.

De tweede set begon Next/Bedovo DS1 sterk. Vol overtuiging en door veel afwisseling in de aanval kon Next/Bedovo DS1 veelvuldig scoren. Ook lag de pass een stuk beter dan in de eerste set. Echter kwam SOMAS/Activia beetje bij beetje terug en stond het uiteindeljk weer 20-20. Bedovo DS1 wist als eerst op set punt te komen, dit set punt kon SOMAS/Activia nog wegpoetsen. Het tweede set punt benutten de dames van Bedovo wel. Hierdoor wonnen ze deze set met 25-27.

In het begin van de derde set leek het of de dames van Next/Bedovo nog stonden te genieten van de overwinning in de tweede set. Ze lieten SOMAS/Activia meteen weglopen naar en 7-2 voorsprong. Uiteindelijk leken de dames weer in de gaten te hebben dat ze ook moesten volleyballen. Door veel overtuiging en hard werken wist Next/Bedovo D1 weer terug in de wedstrijd te komen. Het was echter te laat, SOMAS/Activia heeft de grote voorsprong niet meer afgegeven. Zij wonnen deze set dan ook met 25-21.

De vierde set startte Next/Bedovo DS1 mogelijk nog slechter dan de derde set. Het leek of het even helemaal op was en Next/Bedovo DS1 had veel problemen om de service van SOMAS/Activia weer onder controle te krijgen. Uiteindelijk lukte dit wel, maar SOMAS/Activia had inmiddels al een voorsprong van 10 punten. Naar het eind van de set deden de dames van Next/Bedovo er nog wel alles aan om deze voorsprong te verkleinen, maar dit mocht niet meer baten. SOMAS/Activia won deze set met 25-17.

Onder toezien ook van de sponsor nam Next/Bedovo DS1 nog 1 puntje mee naar huis. De wedstrijd werd verloren met 3-1. Next/Bedovo DS1 had er nog 1 puntje meer uit kunnen slepen, maar de dames mogen ook zeker niet ontevreden zijn met de uitslag.
Aankomende zaterdag neemt Next/Bedovo DS1 het op tegen de directe concurrent in de onderste regione. Om 15.00 uur speelt Next/Bedovo DS1 in sporthal d'n Ekker tegen TFC DS1.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.