Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis/Bedovo H1 bezorgt DKJO 24e zege en verliest op ’t Hout

Waar DKJO-Bedovo voorheen een topper in de 1e klasse betekende, was het dit jaar toch iets anders. In verband met verschillende redenen kreeg het heren vaandelteam het niet voor elkaar om met een team van 6 spelers aan te treden. Hiervoor werd "good old" Inse van Gelder van stal gehaald om de gelederen te versterken. Om toch nog een wisselmogelijkheid te hebben stak trainer/coach Ruud van Neerven zich ook in een outfit van het 1e herenteam.
Inse begon in de diagonaal en Remco vulde de plaats in van de 2 ontbrekende passer/lopers. Verder stonden de gebruikelijke spelers op de normale plekken. Joost en Koen op midden, Bart Knaapen als "ballengooier" en vlugge Japie als passer/loper.
Coach van Neerven stuurde het team het veld in met de opdracht om service druk neer te leggen en zelf veel te verdelen en via het midden te spelen.
Het begin van de 1e set verliep nogal onwennig waardoor er aan het net niet geswitcht werd. Geluk bij een ongeluk was dat Inse hiermee wel het 1e punt scoorde vanuit zijn blokkade. Café Thuis/Bedovo H1 keek na het 1e punt al snel weer tegen een achterstand aan van een paar punten. Het Beek en Donkse herenteam was wel bij machte om weer aan te haken, maar niet bij machte om door te drukken en over DKJO heen te gaan. Dit resulteerde in verlies van de 1e set met 25-22.
Bedovo H1 rook dat er toch echt wel iets te halen viel in Mierlo Hout en begon vol goede moed aan de 2e set. Het team schoot uit de startblokken en bouwde al snel een voorsprong op van maximaal 7 punten. Op 16-09 stokte de machine uit Beek en Donk en kreeg het team het niet voor elkaar om de serie van DKJO te doorbreken. Het team uit Mierlo kwam langszij en trok uiteindelijk aan het langste eind door de set met 25-23 binnen te halen.
Na het verlies van de 2e set waren de heren mentaal geknakt en begon ook de tank bij Inse leeg te lopen. Dit was nadrukkelijk te zien in de cijfers van de 3e set. DKJO rook bloed en pakte direct door na de winst in de 3e set. Coach Ruud van Neerven wilde graag iets veranderen maar realiseerde zich ook direct dat iedere wissel er één was met een stap achteruit. Deze set ging verloren met 25-15 en moest snel vergeten worden.
Om toch nog met een goed gevoel naar huis te gaan moest de focus op de laatste set liggen. Helaas nam Café Thuis/Bedovo H1 het slechte spel uit de 3e set mee naar de 4e set en begon wederom met een achterstand. Ondanks dat het team hard werkte om de stand nog recht te trekken mocht het niet meer baten. DKJO speelde absoluut niet goed en achteraf heerste toch wel de teleurstelling bij Bedovo, dit verlies had namelijk niet gehoeven. Hopelijk is het team volgende week wel weer compleet wanneer het lager geplaatste TFC H2 op bezoek komt. H1 wil Inse bedanken voor zijn bijdrage gisteren, zonder hem had de wedstrijd niet door kunnen gaan. Daarnaast het meegereisde publiek bedankt voor de steun! Aanstaande zaterdag treedt Café Thuis/Bedovo H1 aan om 19 uur in Sporthal D'n Ekker, hopelijk tot dan!

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.