Volleybalvereniging Bedovo

Café thuis Bedovo H1 pakt winst tegen tegen thuis spelende Spirit HS 2.

Afgelopen zaterdag speelt Bedovo H1 tegen Spirit HS2.
De 1e set was de opstelling als volgt : Jaap en Dennis op de buiten positie, Koen en Joost op de midden positie en Bart Knaapen als spelverdeler en Remco op de diagonaalpositie. De 1e set verliep zoals gewoonlijk lastig. Nadat Cafe Thuis Bedovo H1 eindelijk op stoom begon te komen was het spel niet zuiver. Hier en daar wat individuele fouten. Na een aangevraagde time out van onze trainer/coach Ruud van Neerven, werd de draad weer opgepakt. Gelukkig pakt het team het positieve spel op en sleept Cafe Thuis Bedovo H1 de 1e set binnen. 1e set stand spirit 25-27 bedovo H1.
In de 2e set is de opstelling het zelfde als de 1e set. Na een goede speech van onze coach Ruud, werd er goed gespeelt. De service druk was terug en werd zuiver gespeelt. Met een aantal harde aanvallen, blokkerende ballen die direct gescoord werden en het prima spel speelt Cafe Thuis Bedovo H1 deze set gemakkelijk uit. De laatste punten van de set werd Bart Knaapen gewisseld voor Quincy als spelverdeler. 2e set Spirit H2 11- 25 Bedovo H1.
In set 3 was de opstelling het zelfde als einde set 2. Dat wil dus zeggen : Jaap en Dennis op de buiten positie, Koen en Joost op de midden positie en Quincy als spelverdeler met in de diagonaal Remco. Set 3 begon wat slapjes en al snel liepen we op een kleine achterstand. Dit kwam door een aantal individuele fouten. Na een peptalk van Ruud werd het spel snel op gepakt en was de controle weer terug. Er werden mooien ballen aangevallen en de rally/service pass werd goed verzorgt. Ook set 3 werd gewonnen door Bedovo h1 met 25-16.
Set 4 werd gespeeld in dezelfde opstelling. De set liep van start en vanaf het begin liep het gelijk op. in deze set werden een aantal mooie punten gescoord, zowel aanvallend als blokkerend. eindstand van deze set was 25-21 voor Bedovo H1. Na een verdiende overwinning met 4-0 gaan de 5 gewonnen punten mee naar Beek en Donk.
Volgende week zaterdag (19-11) speelt Cafe Thuis Bedovo h1 tegen NVC H1. U bent van harte welkom een kijke te komen nemen.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.