Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 wint zonder goed te spelen

Afgelopen zaterdag mocht café Thuis Bedovo heren 1 aantreden in eigen huis tegem VC Volt heren 4. De heren van VC Volt heren 4 zijn de hekkensluiter van de competitie. Hierdoor hadden de heren van Bedovo de taak om een degelijk spel neer te zetten en deze wedstrijd met gemak uit te spelen. Door de vele geblesseerden hadden de heren van Bedovo geen wissels en moesten ze dit met zijn zessen voor elkaar zien te krijgen.
In de eerste set kwam het goede spel maar met vlagen tot uiting. Hierdoor konden de heren van VC Volt goed meekomen tot een stand van 10-8. Na een goede service reeks werd een mooi gat geslagen om de eerste set uit te spelen met een einstand van 25-15.
In de tweede set werd al eerder goed gespeeld. Helaas waren er ook tijdens deze set veel fouten met de service en in de verdediging. Toch werd de voorsprong goed volgehouden en werd deze set binnengehaald met 25-17.
In de derde set begon Bedovo erg slordig. Het was onrustig in het veld, hierdoor kwam VC Volt beter in het spel. De heren van Bedovo moesten zich herpakken en weer vanuit hun eigen kwaliteiten gaan volleyballen. Bij een setstand van 15-16 ging de knop om bij de heren van Bedovo en werd door een goede service reeks van Dennis van Schijndel een nieuw gat geslagen en kon uiteindelijk de set met 25-17 binnengehaald worden.
De laatste set werd heel erg ontspannen begonnen. Misschien wel iets te ontspannen want de voorsprong die in het begin geslagen werd, werd al snel door de heren van VC Volt ingehaald. Gelukkig konden de heren van Café Thuis zich weer herpakken. De doelstelling om de tegenstander onder de 10 te houden konden we helaas niet waarmaken. Ook tijdens deze set kwam het team van Bedovo niet aan het niveau dat ze eerder hebben laten zien deze competitie. Uiteindelijk werd ook de laatste set binnengehaald met een stand van 25-16.
Kortom geen fantastisch volleybal meer geen onnodig puntenverlies. Aankomende zaterdag mogen de heren van Bedovo naar Cuijk om 18:30 zullen ze daar tegen heren 5 spelen van VC Volt.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.