Volleybalvereniging Bedovo

Cafe Thuis Bedovo heren 1 wint met carnaval nog in de benen

Afgelopen zaterdag kwam heren 2 uit Rosmalen van de club Spirit naar het mooie Beek en Donk. De nummer 11 van de competitie trof een afgebrand Heren 1 aan. Is het nog de kater van het haringhappen van afgelopen woensdag of valt het vasten bij sommige toch iets zwaarder?? Beide teams maakten zich op voor de wedstrijd met een goed potje Dennis van Schijndel muziek.
Aangezien Bart Knapen en Bart Rovers beiden niet konden spelen hadden we een zeer smalle selectie en geen wissels. De eerste set werd niet overtuigend begonnen. Dit zette zich door in de passing, set-ups en aanvallen. We kwamen niet in het ritme, door enkele goede service reeksen konden we gelukkig deze set toch met 25-18 binnenslepen.
De tweede set was een kopie van de eerste, er moesten zelfs time-outs van Beek en Donkse zeiden aangevraagd worden door coach Bart Rovers. Tijdens deze time-outs sprak Bart motiverende woorden die helaas geen baat hadden bij de hersendoden spelers. Deze set werd toch ook met 25-20 binnengesleept.
De derde set was een drama. Niets ging meer goed Spirit rook de alcohol walm en zag dat er een puntje te halen viel. Overtuigend met het daarbij afgedwongen portie geluk werd deze set dan ook overtuigend door Spirit binnengehaald met 18-25.
Deze nederlaag konden de beek en donkenaren niet over zich heen laten gaan. Dus werd nogmaals de sterkste opstelling neergezet. De spelers kwamen hierdoor niet kruipend maar lopend het veld in om toch die laatste set te pakken om te voorkomen dat het een dramatische vijf setter zou worden. Gelukkig werd door een aantal service reeksen deze set uiteindelijk gewonnen met 25-18.
De tegenstander ging tevreden naar huis toe wenste ons veel sterkte toe met het zowel het verwerken van carnaval als het verlies van het punt en zien ons graag volgend jaar in de eerste klasse terug. (Al zal dat voornamelijk aan hunzelf liggen.)
Om toch positief af te sluiten het hoogtepunt van de wedstrijd was een geslaagde golf die aangegeven werd door vervangend spelverdeler Remco van de Vorst met in de aanval Koen Spierings en Dennis van Schijndel.
ALAAF...

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.