Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo heren 1 verbaasd zichzelf met eenvoudige 0-4 overwinning.

Met nog 5 wedstrijden te spelen, mocht Bedovo Heren 1 aantreden in Neerkant tegen nummer 5 NVC. De enige zaal waar je binnen het speelveld, de muren aan kunt tikken en bij elke gespeelde bal een hartverzakking krijgt omdat de bal maar 2cm onder het dak door vliegt.
Door deze omstandigheden dacht NVC het de heren van Café Thuis heren 1 erg lastig te kunnen maken. Iets wat ze andere jaren helaas ook gelukt was.

Met een afgeladen tribune (lees 7 man) werd de wedstrijd gestart, met Dennis en Jaap op de buitenpositie, Joost en Koen op midden, Remco op diagonaal en met Bart als spelverdeler en als 7de en laatste man Bart als libero. Waarbij het inslaan tijdens de warming up nog het één en ander mis ging, werd de wedstrijd goed gestart. Wetende dat een beetje doorslaan voldoende zou zijn om een de rally te beëindigen. Ook al werd de bal goed verdedigd, de ruimte was gewoon te klein om niets te raken. Prikballen waar nodig werden slecht opgepakt door de tegenstander, hierdoor moest er teveel gecorrigeerd worden om nog een gevaarlijke aanval te creëren. Mede hierdoor werd de wedstrijd nooit echt spannend. Op 1 slechte rotatie na (van 4-11 naar 12-11) is NVC nooit echt in de wedstrijd gekomen. Iets wat ook de heren van Bedovo zelf niet verwacht hadden. Setstanden eindigden op 16-25, 12-25, 18-25 en 19-25.

Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt Bedovo Heren 1 af te stevenen op een degelijke 3de plaats. Of ze dat ook verdienen mag u 25 maart in Beek en Donk zelf beoordelen om 17:00 in Den Ekker, tegen nummer 6 SOMAS/Activia Heren 1.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.