Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren moeizaam langs SOMAS/Activia HS 1

Afgelopen zaterdag kon Café Thuis Bedovo Heren aantreden tegen middenklasser SOMAS/Activia HS 1. In de uitwedstrijd wisten de mannen van Bedovo met 3-1 te winnen in een niet al te beste wedstrijd.

Daar Bart en Quincy nog niet hersteld zijn van blessures kon de vaste gehavende basis aantreden. De eerste twee sets waren geen probleem voor de thuisploeg. Ondanks de lengte van de tegenpartij werd er met vrij eenvoudig gescoord en kon SOMAS geen weerwoord geven. Ondanks een trage blokkade van Joost konden redelijk freewheelend de eerste twee sets met 25-19 en 25-16 binnengehaald worden. Dit leidde tot frustratie bij de coach van de tegenpartij die het na 1 set koos voor de tribune.

In de derde set gaf Bedovo SOMAS de kans om in de wedstrijd te komen. Bedovo keek de gehele set aan tegen een achterstand. Door persoonlijke fouten van Bedovo en de slagkracht aan de kant van de tegenpartij trok SOMAS aan het langste eind met 23-25.

Bedovo moest zich herpakken om ervoor te zorgen dat er geen 5e set nodig was. Dit aangezien de fysieke kracht in het team op begint te raken en iedereen snakt naar het einde van het seizoen. De vierde set zorgde voor de nodige spanning. Voorsprong ging over en weer. Bij een stand van 21-21 moest de winst binnengehaald worden. Individuele fouten zorgde voor setverlies (25-23) en Bedovo mocht nog eens setje aan de bak.

Verliezen was dan ook weer niet nodig dus op het tandvlees kroop Bedovo naar de eindzege. Het vertrouwde spel werd opgepakt en met degel;ijk spel werd de 5e set gewonnen met 15-10. Onnodig setverlies maar wederom winst voor de thuispartij. Bedovo kan met 3 wedstrijden te gaan de derde plek bijna niet meer uit handen geven. Maar niets is zeker met het huidige team.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.