Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis/Bedovo H1 haalt piepend en krakend overwinning binnen tegen Athos

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen het als 7e geklasseerde Athos.
Helaas kon toeter Joost van Vijfeijken tijdens deze wedstrijd niet aanwezig zijn vanwege een schoolreisje naar Ierland waarop Paul Verhoeven van stal werd gehaald om zijn positie over te nemen.
Van de andere 5 basisspelers was er geen één die zonder pijntjes speelde, snel de wedstrijd binnen halen was het devies.
De eerste set begon het vaandelteam voortvarend en werd zonder enige moeite binnen gehaald met 16-25. Interim coach Bart Rovers was dan ook dik tevreden en stuurde de 2e dezelfde 6 namen het veld in om de klus te klaren.
Ook in de 2e set werd er goed begonnen, maar al snel kwam de klad er in. Menig speler keek hunkerend naar de bank om maar gewisseld te kunnen worden, Bart Rovers hamerde er nogmaals op dat de 6 spelers in het veld het moesten doen, er werd niemand gewisseld!
Café Thuis/Bedovo H1 haalde tegenstander Athos nog wel bij, maar moest aan het einde van de set zijn meerdere erkennen en verloor deze dan ook met 25-23. Naast het setverlies raakten de mannen ook nog Paul Verhoeven kwijt, daar zat geen puf meer in. Tijd voor de rentree van Bart Delneuk als speler en niet als libero.
Bart had het bij tijd en wijlen lastig op het midden, maar mede door enkele slimme prikballen pakte hij zijn punten wel mee.
Set 3 en 4 waren een kopie van elkaar. Athos vond het allemaal wel prima en Bedovo H1 wilde zo snel mogelijk naar de bar. Beide sets werden met 21-25 gewonnen.
Gezien het blessureleed kan het team alleen maar trots zijn op deze prestatie. Feit blijft wel dat zowel Jaap Derks als Joost van Vijfeijken te kennen hebben gegeven volgend seizoen te stoppen als vaste speler. Bedovo Heren 1 wil beide heren bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren en hopen volgend seizoen zo nu en dan toch een beroep op hen te mogen doen.
Na afloop van de wedstrijd stond er nog een stapavond met dames 1 op het programma waar iedereen zijn beste danspasjes weer heeft laten zien en kijkt iedereen weer terug op een geslaagde zaterdag. Bedovo H1 wil graag alle vaste supporters, scheidsrechters, coach, trainers en haar sponsor bedanken voor het afgelopen jaar. Hopelijk mogen we volgend seizoen weer op jullie rekenen.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.