Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 laat eindelijk weer zien wat ze kunnen

Zaterdag 19 november hoefde Next Bedovo Ds1 gelukkig niet ver te reizen, want er stond een thuiswedstrijd tegen Fit & Fysio/VC Limac D1. op het programma. Na het slechte spel van afgelopen weken, was het de taak van de dames van Bedovo om weer eens lekker te spelen. Niet naar de stand kijken, maar lekker en overtuigend ballen. De opstelling werd omgegooid, omdat Lente er niet bij kon zijn. Hierdoor was Hans genoodzaakt om Maaike op diagonaal te zetten, Kyona op midden en Maud op buiten.
Het leek erop dat de dames moesten wennen aan de opstelling. De eerste set liep niet zo lekker. De dames keken al snel tegen een achterstand aan. VC Limac had een lastige service, die de dames van Bedovo niet onder controle kreeg. Gelukkig werd er goed gecommuniceerd in het veld en wisten de dames de servicereeks eindelijk te onderbreken. Lisa werd er ingezet, maar dit mocht niet meer baten. Helaas was VC Limac al zo ver uitgelopen, dat de eerste set werd verloren met 25-14.
De tweede set begonnen de dames weer met goede moed aan de set. Het begon wat beter te lopen dan de eerste set. Echter kreeg Bedovo nog niet echt grip op de service en sommige aanvallen. Hierdoor bleef VC Limac de dames steeds een aantal punten voor. Bedovo had zelf ook antwoord met goede servicebeurten. Helaas werd er te laat iets gedaan, waardoor de 2de set verloren ging met 25-20.
De dames laten wel een stijgende lijn zien. Hopelijk levert de stijgende lijn Bedovo vandaag punten op. Vol goede moed begonnen de dames van Bedovo aan de 3de set. Deze set moest gewonnen worden, als Bedovo de wedstrijd nog wilde winnen. De dames knokte voor ieder punt. De pass liep goed, set-up liep ook goed en er werden mooie ballen aangevallen, waar de tegenstander geen antwoord op had. Het publiek ging achter de dames staan, wat ze zelfvertrouwen gaf. Tegen het einde van de set stonden de dames van Bedovo een aantal punten voor. Het was nu zaak voor de dames van Bedovo om nog een paar punten te maken, dan was de set binnen. Helaas lukte het de dames niet om te scoren. VC Limac kwam steeds dichter bij en uiteindelijk gingen ze erover heen. De 3de set werd met 26-24 verloren.
De dames van Bedovo waren dicht bij setwinst, dus nu waren ze al helemaal gebrand om een set te pakken. De dames baalde van de 3de set, die ze eigenlijk hadden moeten pakken, maar herpakten zich weer. Vol goede moed begonnen ze aan de laatste set. Er werd vanuit Bedovo steeds meer druk gezet met de service en de aanval. Het spel aan de kant van Bedovo liep. De pass kwam goed en er werden mooie ballen aangevallen. Er werd voor elkaar gewerkt en dit resulteerde in mooie en lange rally's. VC Limac had niet zoveel te zeggen op het spel van Bedovo. Bedovo D1 trok nu aan het langste eind en won de 4de set met 25-14.
Bedovo Dames 1 heeft weer een keer goed spel laten zien, ondanks de wisselingen in de opstelling. Er werd gedurende de wedstrijd goed gecommuniceerd met elkaar en er werd hard gewerkt. Helaas heeft dit maar tot 1 puntje geleid, maar hopelijk kan Bedovo dit spel vasthouden. As dinsdag 22 november wordt de eerste derby van het seizoen gespeeld. Bedovo dames 1 ontvangt dan Were-di dames 1. De wedstrijd begint om 20.00ur en wordt gespeeld in d'n Ekker. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, dus alle support is welkom. Tot dinsdag 20.00uur in d'n Ekker!

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.