Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 pakt belangrijke punten

Zaterdag 8 april stond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma voor Bedovo dames 1. De tegenstander was Tupos dames 1, waar Bedovo 3 weken geleden nog een wedstrijd tegen heeft gespeeld. Over die wedstrijd gaan we het niet meer hebben...
Bedovo dames 1 had wat goed te maken, dus dat beloofde een leuke pot te worden. De 1ste set begonnen de dames van Bedovo vol goede moed aan de set. Helaas mocht al het werken niet baten en verloor Bedovo dames 1 de set met 18-25.
De dames van Bedovo moesten deze wedstrijd 4 punten halen om hun plekje voor pd wedstrijden veilig te stellen. Dat zou betekenen dat de dames de volgende 3 sets moesten winnen. Dit hebben ze ook gedaan. Er werd hard gewerkt en er zaten mooie rallys bij. Van de scheids kregen de dames nog te horen dat ze goed spelen. Dat compliment kunnen de dames in hun zak stoppen net als de pd wedstrijden.
Bedovo dames 1 wil het publiek alvast bedanken voor afgelopen seizoen. We hopen dat jullie ons tijdens de pd wedstrijden ook komen supporteren!

3-1 (18-25, 25-18, 25-21, 25-18

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.