Volleybalvereniging Bedovo

Jongste leden Bedovo zetten beste beentje voort

Een prima volleybalweekend voor Bedovo, waarin zowel jongens B als van der Vliet bedrijfswagens dames 1 een puntje pakken tegen de koplopers uit hun competitie en waar meisjes A, meisjes C, en heren 1 overtuigend winnen. Daarnaast mochten ook de jongste volleyballers van Bedovo weer aan de slag op een toernooi voor de CMV-jeugd.

Op zondag jongstleden vond voor het eerst sinds de coronastop weer een toernooi voor de jongste volleybaljeugd plaats. In de ochtend liet het team van Bedovo niveau 2 zich al van haar beste kant zien, resulterende in een knappe 2e plaats. Niveau 4 ging eveneens de strijd aan en eindigde op een 3e plek. In de middag was het de beurt aan niveau 6, de oudste van de jongere leden.

Onder leiding van Marijn en Ayla, begonnen Indra, Jinte, Ben en Max hun eerste partij tegen MVC Hangar. De eerste set starten ze goed en wordt er mooi gespeeld. Aan het einde van de set worden doet een sterke service reeks van de tegenstander hen echter de das om. De tweede set wordt er wederom sterk gestart en lukt het om dit tot het einde vol te houden. Bedovo wint met 21-17.

In de tweede wedstrijd is de tegenstand groter. Er worden allerlei tactieken geprobeerd om het tij te keren, maar DKJO is simpelweg te sterk. Beide sets gaan met 12-23 en 9-19 verloren. Daarna volgt een vrijwel exacte herhaling van de eerste wedstrijd. Opnieuw neemt Bedovo het op tegen MVC Hangar, opnieuw wordt de eerste set verloren om zich vervolgens in de tweede set te revancheren.

Voor de laatste wedstrijd staat opnieuw het gevreesde team van DKJO tegenover Indra, Jinte, Ben en Max. Ze verweren zich kranig totdat een speler van Bedovo een bal in het gezicht krijgt. Het team is even van slag en het lukt niet meer om bij te blijven. Ook in de tweede set blijkt DKJO een maatje te groot. Met twee sets verlies eindigt Bedovo op de 3e plek. Ondanks dat niet alles werd gewonnen, was het een geslaagde dag vol sportiviteit en gezelligheid en bereid het team zich vast voor op een volgend toernooi.

logo bedovo 50 jaar small

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.