Volleybalvereniging Bedovo

Spannende competitieweek voor Bedovo

Zowel Bedovo dames 2 als de jongens van Bedovo speelden spannende wedstrijden. Dames 2 trok net aan het kortste eind, maar de jongens wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen! De recreantendames van Buitenzinnig gingen met 3-0 de boot in en van der Vliet Bedovo dames 1 greep mis op de winst tegen mede hekkensluiter Flamingo's. De heren recreanten en meisjes C gaven het volleybalweekend voor Bedovo een positief staartje met twee overtuigende overwinningen.

Van der Vliet Bedovo dames 1

De dames groeien na de winterstop in de competitie. Al bungelen ze nog steeds onderaan, de afgelopen weken wisten zij het alle teams moeilijk te maken en wat puntjes weg te snoepen. De wedstrijd tegen mede hekkensluiter Flamingo's beloofde dan ook spannend te worden. Helaas hadden de dames een slechte dag gekozen om niet op hun best te zijn. Er miste alertheid en felheid en te vaak ging het verdedigend mis. Lichtpuntje was Marit Flipsen die linksom of rechtsom keer op keer wist te scoren. Dat bleek echter niet voldoende om de wedstrijd te winnen. Bedovo moest zich tevredenstellen met één puntje.

Heren recreanten

Op 16 maart speelden de heren recreanten van Bedovo in een ijskoude zaal tegen het team van Verbruggen Auto service. Met de luxe van een wissel begonnen Koen, Hans, Inse, Marijn, Ruud, Maarten en Pieter-John aan de eerste set. Deze werd aangepakt en nooit meer afgegeven. 25-14. Met de jongste telg Koen Spierings op de bank begon set twee minder sterk. Maar halverwege gaf de tegenstander op en wist bijna geen punten meer te scoren. In set drie deden de heren van Bedovo er een schepje bovenop. Met 25-11 waren ze ruim te sterk en hadden zo de 3-0 winst op zak.

Meisjes C

In aantallen was VCE/PSV meisjes C3 tegen de meiden van Bedovo zaterdag ruim de meerdere. Gauw bleek echter dat kwaliteit het van kwantiteit wint, want zelfs toen Rinske zich verstapte en de meiden met 7 verder moesten bleek Bedovo ruim de betere. De eerste en derde set won Bedovo met een ruime marge. In sets twee en vier maakten zij het echter spannend. In de tweede set pareerde de Beek en Donkse meiden 3 set points om alsnog met 29-27 te winnen. In de vierde set zette de meiden precies op tijd een eindsprint in om met 25-23 te winnen. Een superknappe prestatie met vijf welverdiende punten als resultaat.

logo bedovo 50 jaar small

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.