Volleybalvereniging Bedovo

Klinkende overwinningen voor de Bedovo jeugd

Afgelopen week hadden Van der Vliet dames 1 en dames 2 een zware kluif aan tegenstanders TFC en Donki Sjot. Dames 1 wist ook deze week een setje te winnen, dames 2 verloor na een aantal hele goede weken helaas met 4-0. Meisjes A verloor eveneens van Flamingo's met 3-1. Gelukkig waren daar de jongste teams van Bedovo om het goede voorbeeld te geven. Zowel meisjes C als jongens B wonnen met 0-4.

Vanwege blessures, bleven de jongens van Bedovo zaterdag maar met zessen over. Siebe, Mathijs, Jim, Rens, Jan en Ties moesten het samen zien te rooien. Maar ondanks dat speelden zij een voortreffelijke wedstrijd onder toeziend oog van geblesseerde teamgenoot Jurre als teller. Uit tegen VCH in Schijndel zijn vooral de eerste twee sets erg spannend. Goede samenwerking en lastige services geven uiteindelijk de doorslag. Beide sets worden nipt met 24-26 gewonnen. Daarna is het verzet van VCH gebroken en komen de jongens van Bedovo pas echt op stoom. Deze winnen ze dan ook overtuigend met 20-25 en 17-25. Een ontzettend knappe overwinning en de eerste 0-4!

2021JongensB-Medium

In de enorme hal in Tilburg is Bedovo meiden C in eerste instantie even overweldigd. Gelukkig hervinden ze daarna hun concentratie om met 17-25 te kunnen winnen. In de tweede en derde set laten de meiden wat blokkerende en aanvallende hoogstandjes zien. Dat in combinatie met een sterke service levert het tweemaal gemakkelijke setwinst op: 9-25 en 10-25. De laatste set spande de kroon en kwam Tilburg nauwelijks aan scoren toe. De 8-25 en weer een welverdiende overwinning op zak!

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.