Volleybalvereniging Bedovo

Pittige week voor eerste teams Bedovo

Het is een lastige competitiefase voor beide eerste seniorenteams van Bedovo. De heren draaiden prima bovenin de eerste klasse mee, maar raken door een gebrek aan fitte spelers achterop. De dames daarentegen stonden zaterdag voor het eerst dit seizoen met ruime bezetting van 10 speelsters klaar, maar bungelen onderaan in de competitie. Afgelopen zaterdag lukte het beide teams niet om te winnen.

De heren spelen thuis tegen Bladel. Dennis van Schijndel maakt na een blessure eindelijk zijn rentree en jonkies Rens Buter en Ties Benjamins maken het team compleet. Het gaat in de eerste twee sets lang gelijk op. In de eerste set doet één slechte serie van Bedovo de heren de das om. In de tweede set revancheert Bedovo zich met erg verzorgd spel én de setwinst. Set drie kent het debuut van Ties als absoluut hoogtepunt, maar het scoreverloop is een fiasco. Met 10-25 gaat Bedovo ten onder. Dat komen de heren niet meer te boven en ook de vierde set gaat zonder veel verzet verloren met 14-25. De heren hopen snel weer op volle kracht te spelen, maar kunnen daar wat extra spelers voor gebruiken. Mocht je graag een balletje komen slaan, meld je eens op dinsdagavond om 20.45uur in Sporthal D'n Ekker!

Van der Vliet Bedovo dames 1 is na de winterstop aan een opmars bezig. Iedere zaterdag gaat het gelijk op en weet Bedovo de nodige puntjes te pakken. Tot opluchting van trainer/coach Reg Otten begint het team ook weer wat ruimer in haar speelsters te zitten. Zo werd ook deze competitieronde een spannende. In lange rallies wordt er om ieder punt gestreden, maar in die strijd trekt Bedovo net te vaak aan het kortste eind. De tegenstander uit Uden weet Bedovo te goed van scoren te weerhouden. Na vier lange sets moet Van der Vliet bedrijfswagens dames 1 zich met een knappe wedstrijd maar zonder punten tevredenstellen.

Bij de jeugdteams verloor meisjes A met 3-1 van Aspargos. Meisjes C en jongens B wisten opnieuw met 4-0 te winnen. Bij de recreanten winnen de heren met 3-0 van Idem 1 en de dames van Buitenzinnig pakken een setje tegen Women at Work.

De Nevobo-teams hoeven overigens niet meer puur voor de resultaten te spelen. Volleybalbond Nevobo besloot een aantal weken geleden om de competitie dit seizoen te bevriezen. Dit betekent dat de heren in de eerste klasse mogen blijven en de dames opnieuw hun kansen wagen in de promotieklasse.

header7

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.