Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo maakt zich op voor eindfase jubileumseizoen

Voor volleybalvereniging Bedovo loopt een bewogen seizoen ten einde. Vanwege de coronapandemie was het wederom een verre van normaal seizoen. De competitie kwam plotsklaps stil te liggen tijdens de wintermaanden en veel van deze wedstrijden zullen niet meer tijdig ingehaald kunnen worden. De volleybalvond heeft dan ook besloten de competities te bevriezen en volgend jaar weer een normaal seizoen te draaien.

Al waren er de nodige uitdagingen, seizoen 2021-2022 is er tot nu toe ook één met een gouden randje. Mede dankzij het kampioenschap van Bedovo dames 2 in de eerste seizoenshelft, maar bovenal omdat Bedovo haar 50-jarige jubileum mag vieren. Een aantal weken geleden kwamen alle leden samen voor een mixtoernooi en om hun jubileumshirt in ontvangst te nemen (zie foto). Ook richting het einde van het seizoen zal de vereniging nogmaals stil staan bij het jubileum om een bewogen competitiejaar feestelijk af te sluiten.

Afgelopen weekend werd er nog regulier gevolleybald. Kampioen van de eerste seizoenshelft, Bedovo dames 2, won met 0-4 tegen de dames van Were-Di. Meisjes C zette haar overwinningsreeks voort met een 3-1 zege op MVC De Hangar en meisjes A verloor met 3-1 van Flamingo's. Van der Vliet Bedovo dames 1 ging hopeloos ten onder tegen Saturnus en speelde daarmee mogelijk al hun laatste competitiewedstrijd van 2022.

In de komende weken worden er op alle mogelijke tijdstippen wedstrijden ingehaald. Hopelijk kan het seizoen daarmee zo volledig mogelijk worden afgerond, maar voor een aantal teams lijkt het seizoen vroegtijdig ten einde te komen. Ongeacht daarvan maakt Bedovo er intern een mooie eindfase van. Enerzijds om de competitie een mooi staartje te geven, maar bovenal om 50 jaar volleybal in Beek en Donk samen te vieren!

Bedovo DUP4798 2022.02.22

Bijschrift foto: Volleybalvereniging Bedovo in het 50-jarig jubileum shirt

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.