Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo Meisjes C Kampioen

Zaterdag 16 april. Bedovo MC1 stond klaar om de laatste en tevens bepalende wedstrijd te spelen tegen MVC De Hangar MC. Bedovo was helemaal compleet met als speelsters: Ayla(1), Rinske(4), Isabel(14), Jinte(17), Sara(42), Mila(44), Fenna(45), Nikki(46) en Evi(47) en ditmaal met beide coaches Marijn Sponselee en Pieter-John Wessels. De tegenstander was met 6 speelsters gekomen.

Er werd geconcentreerd gestart en waren er prachtige rally's. Het ging goed gelijk op, maar tegen het eind werd langzaam uitgelopen en eindigde de set in 25-18 winst.

In de tweede set werd er goed gestart, maar waren de zenuwen merkbaar.... de hele set ging gelijk op en alle time-outs werden gebruikt en ook aan onze kant werd er gewisseld. Wij kwamen het eerst op setpoint maar konden deze niet verzilveren. MVC kwam vervolgens op setpoint, maar met een prachtige redding werd het tij gekeerd en sleepten de dames de set binnen met 27-25.

Het kampioenschap was binnen. Toch was het doel de wedstrijd te winnen. De derde set werden weer veel rally's gespeeld, maar starten we toch met 1-7 achterstand. Langzaam werd het eigen spel opgepakt en liepen ze in en gingen er ruim overheen. De setwinst was 25-17.

In de vierde set was de spanning nog steeds te snijden en ging het gelijk op. Met veel rust in het spel werd ook nu de winst gepakt. 25-19en daarmee een dik verdiende 4-0 overwinning.

Bedovo Meisjes C Kampioen

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.