Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo kijkt uit naar beachevent Laarbeek op 25 en 26 juni

Met het einde van het seizoen in zicht, bereidt Bedovo zich voor op alweer de 22e editie van het gezellige dorpsvolleybaltoernooi. De recreantencompetitie is afgerond, met een knappe 2e plek voor de heren. En bij de Nevobo-teams moet er enkel nog een handjevol wedstrijden gespeeld worden. Daarna is het volleybalseizoen bijna ten einde, maar nog niet helemaal. Misschien moet het allerleukste zelfs nog komen!

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni kunnen volleyballiefhebbers, klein en groot, geoefend en ongeoefend, weer hun hart op halen. Voordat iedereen op vakantie vertrekt, is het namelijk te doen op het zonnige zandstrand van de Dorpstuin in Beek en Donk. Twee dagen lang staan sport, spel en hopelijk heerlijk weer op de agenda. Mocht dat als een tropisch muziekje in je oren klinken, kun je je inschrijven via www.beacheventlaarbeek.nl. Mocht je liever kijken hoe andere teams zich in het zweet werken, kom dan langs voor een drankje op het terras!

Terwijl we vooruitblikken naar het buitenseizoen, worden de laatste wedstrijden in de zaal gespeeld. Bij de recreanten zijn de heren net geen kampioen geworden. Op puntensaldo werden ze nipt verslagen, maar dat neemt niets weg van hun prestatie. Met een super smalle selectie waren zij week na week toch één van de betere. De dames van Buitenzinnig eindigden op een nette 6e plaats in de 1e klasse. In de Nevobo-competitie moeten de jongens, meiden en dames 2 nog aan de bak. Maar voor geen van hen wordt het nog spannend. De kampioenschappen zijn al vergeven dus is het enkel nog een kwestie van met plezier de competitie afronden.

 

beach2021-logo-300x248

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.