Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo H1 start seizoen met nederlaag

Na een welverdiende zomvervakantie mochten de mannen van Café Thuis Bedovo H1 op zaterdag 23 September aantreden voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Asterix H1.
Doordat enkele spelers eind vorig seizoen gestopt zijn en Dennis van Schijndel een Bali-dag had, was het een hele uitdaging om voldoende mensen bij elkaar te krijgen voor deze wedstrijd. Gelukkig was oud-speler Joost van Vijfeijken bereid om het team van Café Thuis Bedovo H1 te komen versterken, waardoor er precies 6 spelers beschikbaar waren.
Na de gebruikelijke rommelige voorbereiding voor de wedstrijd begon Café Thuis Bedovo H1 vol goede moed aan de eerste set. Met deze goede instelling kon meteen een kleine voorsprong worden opgebouwd. Het werd echter snel duidelijk dat de mannen uit Maasbree heel aardig konden volleyballen. Langzaam maar zeker nam Asterix H1 het initiatief over en won de eerste set van het seizoen eenvoudig met 15-25.
In de tweede set bleef Café Thuis Bedovo H1 hard werken voor de punten, maar er werden teveel persoonlijke fouten gemaakt. De (service-)pass was niet stabiel, de spelverdeling was niet zuiver en de aanvallers kwamen niet tot scoren. Ook de tweede set was een prooi voor Asterix H1 (17-25).
Omdat Café Thuis Bedovo H1 helaas geen coach en geen wisselspelers heeft, was het niet mogelijk om een verandering te forceren. De derde set verliep dus op dezelfde manier als de eerste sets. Met 12-25 was deze ook set, en daarmee de wedstrijd, een makkelijke prooi voor de gasten.
Voor de laatste set probeerde Café Thuis Bedovo H1 zich nog een keer op te laden om minimaal een bonuspunt in Beek en Donk te kunnen houden. Het spel werd weer iets beter, maar niet voldoende om kans te maken op de overwinning. Met 17-25 ging ook deze set verloren.
Volgende week kan Café Thuis Bedovo H1 zich revancheren voor de slechte start tegen het team van Civitas in Venlo.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.