Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 pakt eerste 4-0 overwinning

28 oktober was de dag dat Café Thuis Bedovo heren 1 zijn eerste 4-0 overwinning wist binnen te halen. Ook was het de dag dat de zoveelste gelegenheidsspelers toegevoegd konden worden aan het invallers assembler. Dit keer was het de beurt aan Dennis Brouwers en Inse van Gelder.
Bedovo heren 1 inmiddels afgezakt naar de 10de plaats, kreeg hekkensluiter Somas/Activia heren 1 op bezoek. Waar er vorig jaar hard om te punten gestreden moest worden, bleek bij het inslaan al duidelijk dat de tegenpartij wat spelerswisselingen had ondergaan. 3 sterkhouders waren vertrokken en het team was aangevuld met 3 nieuwe jonge spelers.
De wedstrijd werd gestart met den Brouwer en struikrover op buiten. Skijndel en Spierings op midden. Knaapen als spelverdeler, met onze Vorst in de diagonaal. De eerste set begon wat rustig maar was genoeg om halverwege de set een gat te krijgen van een punt of 5. Dit gat hield aan tot het eind van de set. Frot punten werden afgewisseld met mooie punten.
2de set werd deze lijn doorgetrokken maar verslapte het wat aan het eind. Een ruime voorsprong werd aan het eind van de set nog geslonken tot een krappe 25-23 overwinning.
De derde set mocht Inse op de bank plaats maken voor Dennis en begon Bedovo met een ruime voorsprong van 7-0. Waar je bijna zou zeggen dat het aan de wissel lag, dient er vermeldt te worden dat Dennis zeer verdienstelijk speelde. Het leek er op dat bij Activia het geloof in een overwinning was verdwenen, hoewel soms nog de mooiste ballen van de grond werden gehaald. Setstand 25-13.
De laatste set maakte Brouwers weer plaats op de bank voor Rovers en was de concentratie wel voort uit de wedstrijd. Waar Inse en Skijndel in het achterveld lagen te vechten om de bal, werd het spel toch maar stilgelegd nadat Dennis als een stervende zwaan neer ging. Iets wat de tegenstander maar wat graag naspeelde wanneer zij een punt tegen kregen. Beiden teams vonden het wel mooi geweest en met een setstand van 25-19 was dan toch eindelijk de eerste 4-0 overwinning binnen gehaald.
Volgende week mag Bedovo heren 1 weer vol aan de bak om het de nummer 2 Unitas moeilijk te maken. Dus mocht je niks te doen hebben, je bent van harte welkom om 17:00 in Boekel.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.