Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 wint potentiele laatste wedstrijd van Bart met 4-0

Zaterdag 7 april stond alweer de voorlaatste wedstrijd van seizoen 2018-2019 op het programma. Dit keer mochten de mannen van Café Thuis afreizen naar Gennep om zich te revancheren voor de verloren thuiswedstrijd (2-3) tegen de roze vogels Flamingo's. Na de overtuigende woorden rond november van een enkeling is inmiddels het hele team ervan overtuigd dat het kampioenschap nog mogelijk is. Echter hebben ze dit niet meer zelf in de hand. Bedovo moet de volle winst pakken en hopen dan Unitas punten laat liggen. Alleen dan kan het nog echt spannend worden volgende week in de laatste wedstrijd van het seizoen.
Na de bekende laconieke warming-up dit keer aan zowel Bedovo als Flamingo zijde kon de wedstrijd van start. Dit keer werd het team wederom versterkt door Dennis. De Beek en Donkse mannen kwamen niet al te overtuigend uit de startblokken. Zoals wel vaker dit seizoen zijn het lange servicereeksen waar Bedovo moeite mee heeft. Ook nu werd er snel tegen een achterstand aangekeken die de gehele set duurde. Pas aan het einde van de set was de concentratie hoger en werd de passing beter. Met een klein eindsprintje en een lange servicereeks van Dennis pakte Bedovo de eerste set (21-25)
Set 2 en 3 kwamen overeen met de eerste set. Deze sets werd Dennis Brouwers aan het net gewisseld voor Remco om meer gebruik te maken van de blokkade en aanvalskwaliteiten. Met meerder kills als gevolg. Met af en toe een slechte serie en de discussie wie nu echt koning ketser is van dit seizoen moest Bedovo toch nog hard werken voor de overwinning. De Flamingo's waren sterker dan gedacht maar hielden het geen hele set vol om ene voorsprong te behouden. 19-25 en 17-25.
De laatste set was meer een formaliteit. Bedovo pakte makkelijk de voorsprong en kon redelijk freewheelen deze set. Met een setwinst van 18-25 waren de 5 punten wederom in de pocket. Al met al geen hele makkelijke wedstrijd voor de mannen maar wel weer degelijk de volle winst mee naar huis. Helaas het Unitas geen fouten gemaakt en ook de volle winst gehaald. Hierdoor heeft het volgende week voldoende aan twee punten tegen het laag geklasseerde Volt.
Volgende week speelt Café Thuis Bedovo heren 1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Hopelijk wordt als afsluiter het team versterkt met zoveel mogelijk invallers. Dit jaar konden de heren maar liefst 36 maal (uit betrouwbare bron) een beroep doen op vriend van het team. Nog een keertje knallen en dan zit het er op. Wie weet na een blamage van Unitas wel met een kampioenschap.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.