Volleybalvereniging Bedovo

Bedoviaanse matadoren solide naar winst tegen hekkensluiter!

Zaterdag 23 november stond alweer de 8e wedstrijd op het programma van het vaandelteam van Cafe Thuis/ Bedovo Heren 1, ditmaal tegen Volt heren 4 in Cuijk.

Wederom niet met de volledig bezetting van 6, maar onze stermiddenman Bart Delpeut liet verstek gaan. Maar zoals wel vaker werd er weer een oudgediende van stal gehaald. Onze Huub "hupke" Vermeer welteverstaan.

Kortom; een vol veld met enkel de drinkflessen op de bank als gezelschap.

Na een kort rallyritje in de minicar van Hupke zeer op tijd aangekomen in het zwembad van Cuijk.

Lekker kopje koffie, omkleden en letterlijk lekker warmlopen in de altijd koude sporthal, balletje inslaan of iets wat er op moet lijken.

De eerste set werd begonnen met de volgende opstelling; Op het midden Koen, Hupke, op buiten Bart R en Dennis, op diagonaal Remco en als spelverdeler Bart K.

Met enkele jongere honden in het team van Volt H4 was het zaak om fel te beginnen. Helaas lukte dit deels. Bedovo H1 moest zoals wel vaker als een oude dieselmotor op gang komen. De wedstrijdbal was dezelfde als vorige week. Zo'n geel/blauwe "plasticke" bal, die iets beter was als die van vorige week. Er waren gelukkig wat minder ketsers maar Bart K. kan zo met een marathon gaan meedoen. Hij loopt tenslotte genoeg. De 1e set ging gelijk op tot 15-15. Daarna sloeg bedovo een gaatje wat ze koelbloedig wist vast te houden tot het einde van de set. Winst met de eindstand 25-17. De volgende drie sets was eigenlijk hetzelfde verhaal. Met op de beslissende momenten een zeer goed en degelijk spelend Bedovo. Door een killblock, goede aanvallen en verdedigend spel was Bedovo de meerdere in deze wedstrijd. Met de standen 25-17, 25-21 en 25-21 werd de wedstrijd uiteindelijk foutloos gewonnen met 4-0. Waar Bedovo wederom dit seizoen in uitblinkt, is dat als er 1 of 2 personen een mindere wedstrijd hebben, er weer andere opstaan.

Volgende week wacht een tegenstander van een ander kaliber. Bedovo zal als de huidige nummer 1 gebrand zijn om deze koppositie vast te houden! Om 19.00u speelt Bedovo tegen Civitas in Sporthal D'n Ekker.

Tot slot nog een bedankje aan Huub Vermeer die wederom heeft aangetoond dat opa's nog heel goed mee kunnen in deze klasse!

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.