Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo Cafe Thuis heren 1 eindigt 2019 met 39 punten op de eerste plek

Bedovo Cafe Thuis heren 1 eindigt 2019 met 39 punten op de eerste plek!
Hierbij dient meteen te zeggen dat nummer 2 Peelpush heren 2 (momenteel 34 punten), tien punten kan goedmaken door in beide inhaalwedstrijden 5 punten te pakken.
Laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft was de uitwedstrijd in Cuijk. Deze heren wederom teruggekeerd als Shock, zijn de promovendus en waren voorgaande jaren een vaste concurrent van de Bedovo heren. Gelijkenis die zij hebben met Bedovo, is dat ook zij bestaan uit oude rotten.
Als plus 1 hadden de Beek en Donkse heren Dennis Brouwers weer zo ver weten te krijgen om een potje mee te spelen. Dit bleek uiteindelijk ook noodzakelijk toen bleek dat Bart Rovers wat buikkrampjes had en Bart Delpeut zijn spouwmuur letterlijk had genomen.
In de beginfase van de wedstrijd bleef het gelijklopen met een lichte voorsprong voor de heren van Shock. Niet dat het spel veel overtuigender was dan de Beek en Donkse heren maar het leek allemaal nog wat tam bij Bedovo. Na een paar setpoints onschadelijk gemaakt te hebben, trok Shock uiteindelijk toch met 28-26 de eerste set binnen. Was dit te wijten aan een omgegooide opstelling? Nou nee, de enige wijziging was Dennis Brouwers voor Bart Rovers op de buiten positie.
Naarmate de wedstrijd vorderde kwam langzaamaan het echte spel van Bedovo weer naar boven. Werken, kreunen en steunen, hard aanvallen en af en toe tot ieders verbazing een vies balletje achterin de hoek. Conditioneel gezien was de 2de set het einde voor de thuisspelers, toen bleek dat zij met name uit de service nog hun punten pakten, maar in de rally zelf een stuk vaker aan het kortste eind trokken.
Soms liet de scherpte bij Bedovo nog wat te wensen over, zoals het op een haar na 2 keer onder het net door serveren van Dennis van Schijndel en de middenaanval zonder block uit slaan van Bart Delpeut. Maar was het ook een wedstrijd om dit te compenseren, door een bal op de diagonaal zijn hoofd te slaan zoals deze zelfde Dennis demonstreerde. Overige setstanden waren 19-25, 15-25, 12-25. Algeheel was het niet al te best, maar met 4 punten genoeg excuus om met het thuis team de kroeg in te duiken en daar nog een paar lekkere biertjes naar binnen te tikken.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.