Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo heren 1 voldoet aan de verwachtingen en ligt gelijk op titelkoers

Na lange afwezigheid en welverdiende rust mochten de mannen van Café Thuis weer voor het eerst aantreden. Tegenstander ditmaal Hajraa heren 5. Met Hajraa weet je maar nooit wat je voorgeschoteld krijgt dus ook deze keer geen behoefte aan voorbesprekingen.

Vanaf het begin van de wedstrijd kon je zien dat een lange stop/corona/ouderdom of wat dan ook geen verschil maakt bij de mannen. De geoliede machine ondersteund door Dennis en back in town Quincy liep vanaf minuut één lekker. Door enorm veel servicefouten van Hajraa werd Bedovo in het zadel geholpen en al vrij snel was er een voorsprong die niet meer werd afgegeven in de eerste set. Door solide volleybal spel in de tweede set was er geen vuiltje aan de lucht en werden de eerste twee sets eenvoudig gewonnen. 25-22 en 25-18.

Helaas na lange afwezigheid van het verliezen van de derde set is hij weer terug. Het spel van Bedovo storte in set drie in. Ondanks de wissel Quincy voor Bart aan begin van de set (die sterk begon) konden de mannen niet de gewenste voorsprong pakken. Bedovo ergerde zich vooral aan zichzelf en kon de passing niet onder controle krijgen en zowel spelverdeler als aanvallers wisten dit niet te corrigeren. 22-25

De laatste set leek veel op de derde. Door slordig spel maakte de mannen het zich onnodig moeilijk en leek het er lang op dat een vijfde set beslissing moest geven. Echter zoals wel vaker wisten de mannen net op tijd de rug te rechten. Door het nooit af laten weten van het scorend vermogen van Dennis werd aan het einde van set vier de boel toch nog gered. Billenknijpen maar uiteindelijk 26-24 voor Bedovo.
De eerste winst is een feit en zoals het ernaar uitziet is doelstelling een van de twee, handhaving, wel zeker. Met de eerste vier punten op zak liggen we lekker op koers voor doelstelling twee, het kampioenschap.
Volgende week maken de mannen zich op voor een wedstrijd in Rosmalen tegen Spirit.

Copyright © 2021 Bedovo. All Right Reserve.