Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo Heren 1 wint wedstrijd maar verliest weer een speler aan blessure

Zaterdag 12 maart mochten de mannen van Bedovo aantreden tegen Pegasus Heren 1. De vorige wedstrijd (ook in Reusel) werd afgewerkt in een vriezende hal en zorgde voor nogal wat frustraties door dubieuze beslissingen van de scheidsrechter destijds. Deze zaterdag was in ieder geval de hal op orde maar begon de partij wederom met dezelfde scheidsrechter. Maar zeker ook met 6 degelijke spelers aan de kant van Bedovo. Zowel Dennis als Joost waren bereid gevonden de selectie aan te vullen tot 7, met in het achterhoofd dat Bart R bij hoge uitzondering kon invallen i.v.m. blessureleed.

De wedstrijd liet maar weer eens zien hoe degelijk Bedovo kan volleyballen. Pegasus staat bijna onderaan de ranking maar Bedovo was deze wedstrijd ijzersterk in net de juiste krachten leveren om de gehele wedstrijd dominant te zijn. Bedovo speelde bijna alle sets met een voorsprong uit en daar wanneer het even niet lekker liep schakelde de mannen een tandje op en was daar onder andere Dennis om de volgende bal keihard binnen te stompen.

Set 1 en 2 brachten weinig spannends en werden gewonnen met 25-21 en 25 -17. Ondanks de niet al te beste pass waar Bart een ren je rot op moest leveren werd op de juiste momenten geleverd. De 3e set gaven de mannen in het begin iets toe maar dit werd ruim op tijd weer rechtgezet door zowel passend als aanvallend de boel toch lekker degelijk op orde te hebben 25-20. Smetje in deze set was het uitvallen van spelverdeler Bart. Nadat het hoofd van Bart gezwaffeld werd door de zak van Koen bleek dat de kuitspier van Bart hier niet tegenop gewassen was. Later zou blijken dat de zwaffeling een zweepslag bleek waardoor Heren 1 de komende weken nog een speler moet missen.
Set 4 was een formaliteit. Bart R werd bij hoge uitzondering toch binnen de lijnen gebracht en liet zien dat ook zonder al te veel beweging Pegasus geen kans had om de set te pakken. Heren 1 speelde met Remco als spelverdeler de set eenvoudig uit 25-15.

De spoeling wordt toch wel erg dun bij de Heren en iedere wedstrijd is een uitdaging om genoeg man aan te leveren. Hopelijk krijgen de mannen dit voor elkaar want aangezien er dit jaar geen promotie is af te dwingen zullen de mannen ook volgend jaar nog 1 keer moeten strijden om het kampioenschap om vervolgens te stoppen op het hoogtepunt.

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.