Volleybalvereniging Bedovo

EINDE VAN TIJDPERK NADERT….

Afgaan op bovengenoemde titel eerst even een "laatste" eerbetoon aan dit geweldige (vrienden)team van weleer!

Bart Delpeut
De man met vele bijnamen zoals Delneuk, neuk, peut, peuk speelt al jaren zeer verdienstelijk op de middenpositie. Mede door zijn lengte wel eens onderschat, maar door sublieme sprongkracht, ijzeren wil om te winnen, verrast hij elke wedstrijd zijn vaak boomlange opponent aan het net met lepe prikballen en (soms snoeiharde) aanvallen. Met een goed verdedigingsmechanisme in zijn lijf door heel het veld is hij ook sterk achterin.

Bart Knaapen
Al jaren de spelverdeler binnen het team. Weet gelukkig toch vaak de ballen de goede richting in te toetsen. Loyaal en altijd aanwezig, helaas nu door zijn eerste blessure ooit in dertig jaar tijd, behoeft dit geen verdere toelichting, dat hij een echt volleybaldier is.

Bart Rovers
Al sinds zijn 15e onderdeel van het vaandelteam waarvan enkele jaren als captain, specialiteit bovenhands passen, op buitenpositie ballen proberen binnen te pompen, wat hem vroeger veel beter afging

Dennis van Schijndel
Als jong menneke onder indruk van Dennis Brouwers tijdens training bij het eerste team terechtgekomen. Vaste kracht op buitenpositie met (harde) aanvallen en als hij het op zijn heupen heeft niet te stoppen.

Dennis Brouwers
Trainer geweest van enkele jongens van dit team, en al jaren een vaste kracht als invaller. Nog steeds doet hij zijn naam eer aan namelijk die van de Hakelaar door zijn snoeiharde aanvallen! Genot om samen met deze legend te mogen spelen.

Huub Vermeer
Voor zijn helaas enige wedstrijd van dit seizoen speciaal een nieuw sportbroekje en sportschoenen gekocht. Door zijn altijd positieve instelling en enthousiasme een zeer welkome aanvulling zowel in als buiten het veld.

Inse van Gelder
Ons eerste ere lid van Bedovo binnen het team, misschien past de naam Mister Bedovo beter bij hem. Altijd bereid om in te vallen op elke positie, maar in zijn hart een rasechte middenman met als specialiteit zijn uitschuifbare armen tijdens het block en lepe, geplaatste aanvallen.

Jaap Derks
Deze zeer bekwame rappe volleyballer houdt nog steeds van het spelletje met als hoogtepunt de derde helft. Sinds jaar en dag een vaste kracht binnen het team waarvan de laatste jaren als invaller.

Joost van Vijfeijken
Deze gezellige sinds kort papa met zijn springveer benen kerel is, als het in het kopje goed zit, een zeer goede volleyballer die op alle posities uit de voeten kan.

Koen Spierings
Sinds enkele jaren de beste speler van Bedovo. Een grote aanwinst voor het team, maar ja wat is bij deze jongen niet groot zullen we maar zeggen. Gaat nu zijn vleugels uitslaan en zal nog jaren een aanwinst voor zijn nieuwe team zijn.

Paul Verhoeven
In zijn vorige leven zeer verdienstelijk spelverdeler en later als middenman binnen het team met specialiteit het block en fanatisme. Helaas al enkele seizoenen niet meer actief, scheelt wel weer een paar kilo kaas en enkele broden.

Remco vd Vorst
Captain en ons 2e erelid binnen het team. Als diagonaal begonnen en nu gedwongen als spelverdeler. Fel en fanatieke speler die uiteraard ook zijn puntjes bijdraagt.

Ruud van Dijk
Vroeger vaste invaller, komt nog weleens aanmoedigen onder het genot van een glaasje gerstennat.

Ruud van Neerven
Nu de voorzitter van de club, voorheen enkele seizoenshelften coach van het team. Overigens wat volgens hem totaal geen nut had, aangezien het team niet te coachen is. Toch bedankt!

Quincy Knufman
Vorige seizoenen aanwezig als spelverdeler, helaas door omstandigheden nog niet teruggekeerd.

Overige spelers:
Er hebben in de loop van de jaren heen, nog meer spelers meegedaan, waarvoor hartelijk dank! Zonder hen te kort te doen toch nog iets om de wedstrijd van afgelopen woensdag, anders moeten we gaan betalen bij de Mooilaarbeeker voor het plaatsen van het verslag.

Afgelopen woensdagavond werd de wedstrijd gespeeld tegen Bladel om 20.30u in het gelijknamige dorp.Op papier een topper namelijk de nummer 3 tegen de nummer 2. Maar in de praktijk medegezien er 4 vaste krachten aanwezig waren van het basisteam waarvan Bart R. op de weg terug is, een zware dobber. Maar zoals wel vaker werden de gladiatoren aangevuld met Dennis Brouwers, Jaap Derks en Huub Vermeer.

De eerste set werd begonnen met: Bart R. en Jaap D. op buiten, Dennis B. op de dia, Remco vd V. als spelverdeler en Koen S. en Bart D. op het midden. Wellicht door het feit dat de wedstrijd op een doordeweeks avond werd gespeeld, begonnen de mannen niet helemaal helder aan de wedstrijd. De tegenstander had de vaart erin en binnen no-time keek Bedovo tegen een achterstand aan van enkele punten. Passes kwamen niet aan, aanvallen werden in het blok geslagen of uit etc. Deze set werd dik verloren met 25-13.

In de 2e set kwam de diesel op gang (kost tegenwoordig wat), maar de mannen uit bladel kregen het moeilijk. Met soms een voorsprong en dan weer een achterstand werd deze set uiteindelijk binnengehaald met de cijfers 23-25. 

De derde set was de rentree van Hupke Vermeer voor Bart R. Mooi om te zien dat er voor bijna 100 jaar volleybalervaring in het veld stond. Helaas was de pijp leeg aan het raken. Met als hoogtepunt een bal in gezicht van Delpeut, werd deze set verloren met 25-19.

De vierde set was slechts formaliteit en ging met ruime cijfers naar de tegenstander met 25-9.

Onder genot van een pilsje en nutjes, en zangkwaliteiten van onze hup in de douche, reisde het gezelschap weer terug in de nacht naar huis.

Zoals hierboven de thumbnail al aangeeft nadert helaas het einde van een tijdperk. Een tijdperk waaruit een team werd gesmeed tot vrienden voor het leven. Zeer mooie momenten meegemaakt denk aan kampioenschappen, slapzeveren in auto, beachtoernooien, ontelbare gezellige avonden maar helaas ook een zwaar dieptepunt namelijk het overlijden van Jeroen Snijders.

Zoals men ook weleens zegt, that's life! Maar bovenal wat de liefde van mensen voor een spelletje met een net en bal er toe kan leiden is geweldig om te zien en te ervaren. Het vaandelteam zal nog één keer aantreden en wel op zaterdag 21 mei a.s. te Veldhoven waar de allerlaatste wedstrijd zal worden gespeeld om 16.45u tegen Nuvoc.

Heb je niets te doen, of wil je deze prettig gestoorde gasten nog één keer toejuichen, morele steun geven, tenslotte nadert er toch een einde van een tijdperk, je bent van harte welkom!

Elk einde is het begin van iets nieuws, Cheers!

2021Heren1-med

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.