Volleybalvereniging Bedovo

Next/Bedovo Dames 1 maakt slag in de competitie

Op een druilige zaterdagmiddag reed Next/Bedovo Dames 1, sommige met een toeristische route, naar Riethoven om aan te treden tegen haar concurrent. In een frisse, donkere zaal wedstrijd werd voortvarend gestart met een servicereeks, welke zorgde voor een flinke voorsprong. Toch verslapte de aandacht van Next/Bedovo Dames 1 waardoor VC Riethoven nog ver in kon lopen. Toch mocht dit niet baten voor de tegenstander. Next/Bedovo Dames 1 wist VC Riethoven achter zich te houden en won de eerste set.
Set 2 werd wat minder enthousiast gestart. Door een servicereeks van VC Riethoven kwam Next/Bedovo Dames 1 nu zelf op achterstand. Na bemoedigende woorden van coach Hans werd Next/Bedovo Dames 1 weer bij de les geroepen. Het team stond weer sterk en wist langzaam maar zeker weer in te lopen op haar tegenstander. Goed verdedigend werk werd gevolgd door sterke aanvallen aan het net. Daarnaast wist VC Riethoven niet naast het lange block van Next/Bedovo Dames 1 te komen.
De volgende sets wist Next/Bedovo Dames 1 VC Riethoven voortdurend voor zich te houden. Auke Peters zorgde zoals vanouds weer eens voor de snelle knallers waar de tegenstander zich geen raad mee wist. Reken de kill-blocks mee en VC Riethoven had geen schijn van kans tegen het sterke Bedovo. Next/Bedovo Dames 1 vertrok weer naar Beek en Donk met 5 punten op zak en een 3e plaats in de competitie.

VC Riethoven DS1 – Bedovo DS1
0-4. (19-25, 17-25, 15-25, 18-25)
4 november 2017

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.