Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 start met 4-0 overwinning

Zaterdag 21 september, de eerste wedstrijd van het seizoen. Na een oefenpotje een week geleden ging Next/Bedovo D1 met redelijk wat zelfvertrouwen naar Liessel.

De eerste set begonnen de dames een beetje onwennig. Het bleef redelijk spannend tot 10-10. Toen hadden de dames van Bedovo besloten dat ze toch maar moesten laten zien dat ze uit de promotieklasse kwamen. Vooral door een sterke service werd de voorsprong uitgebreid en wonnen de dames deze set met 14-15. Het eerste setje van het seizoen is binnen!

De tweede set was het plan om het fouten percentage aan Bedovo zijde ter verlagen. Dit lukt alleen niet zo goed. De dames hadden moeite om de servicepass onder controle te krijgen en het werd zelfs 18-18. Toen was het genoeg, een goede servicebeurt van Lisa zorgde voor een gat en de dames konden het toen weer eenvoudig uitvolleyballen naar 25-20.

De derde set was een eitje, Livoc had besloten een wijziging te doen in de opstelling die aan Livoc zijde voor veel onrust zorgde. Het was aan de dames van Bedovo zaak om geen fouten te maken, deze maakten Livoc D2 wel. Mede door goed te blijven serveren werd deze set werd simpel uitgespeeld naar 10-25.

De laatste set dachten de dames van Bedovo het wel even uit te kunnen spelen. Dit was echter niet het geval. De servicepass liep niet meer en hierdoor kwam Next/Bedovo D1 niet meer in hun spel. Livoc merkte dit en deden er een schepje boven op. Het bleef chaotisch tot het einde van de set. Gelukkig trokken de dames van Bedovo aan het langste eind en werd deze set op het nippertje gewonnen met 23-25.

De eerste 0-4 van het seizoen is binnen. Een wisselvallige wedstrijd, waar ook hele goede delen in zaten. Onze volgende wedstrijd spelen we op zaterdag 5 oktober om 19:00 uur in Grashoek.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.