Volleybalvereniging Bedovo

Bedovo Dames 1 onderuit tegen Peelpush

Op zaterdag 7 december 2019 had Bedovo Ds1 een uitwedstrijd in Meijel tegen Peelpush Ds4. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat Peelpush op de 4e plek stond met een wedstrijd minder gespeeld (en dus eigenlijk de nummer 2 op de ranglijst is). Om 19.00u startte de wedstrijd.

De eerste set werd er enthousiast gestart en werd de druk er vanuit beide teams direct opgezet. Het aantal punten liep gelijk op en het bleef tot aan het einde van de set erg spannend. De 25 was al gepasseerd en nog steeds stond het nagenoeg gelijk. Helaas trok Bedovo Ds1 aan het kortste eind en verloor de 1e set met 25-27.

Gezien de spannende 1e set met het gelijk oplopen van de punten betekende dit dat we aan elkaar gewaagd waren en dat er bij de start van de 2e set opnieuw van alles mogelijk was voor Bedovo. Helaas zakte het spel van Bedovo Ds1 de 2e set wat meer in. Er werden wat meer servicefouten gemaakt, waardoor Peelpush uitliep op een voorsprong. De 2e set werd dan ook verloren door Bedovo Ds1 met 17-25.

De 3e set was het voor Bedovo Ds1 belangrijk om de positiviteit niet te verliezen en vooral ons eigen spelletje te blijven spelen. Ook in deze set liep de setstand gelijk op met Peelpush Ds1. Met vlagen wist Bedovo de punten de scoren aan de zijde van Peelpush maar met vlagen werden er ook teveel fouten gemaakt en scoorden te weinig waardoor Bedovo Ds1 ook de 3e set moest afgeven aan Peelpush Ds 4. De set werd verloren met 23-25.

De vierde en laatste set van de wedstrijd brak aan. Hier en daar werden er nog wat veranderingen gemaakt in de opstelling van Bedovo, maar helaas mocht ook dit niet meer baten om nog een puntje binnen te slepen. Peelpush gaf de hele wedstrijd door druk aan de zijde van Bedovo waardoor de pass met momenten onvoldoende aan het net werd gebracht en ook wist Bedovo dan onvoldoende de gaten bij Peelpush te vinden. De laatste set werd verloren met 17-25.

De een na laatste wedstrijd van 2019 van Bedovo Ds1 werd verloren met 4-0 van Peelpush Ds4.

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.