Volleybalvereniging Bedovo

CMV Toernooi te Nuenen

 

Een prachtige zondag in Nuenen voor het tweede mini volleybaltoernooi van dit seizoen.
Bedovo 2 bestaande uit Nikki, Fenna, Madelief en Indra onder begeleiding van Daniëlle staat klaar voor een mooi toernooi.
De eerste wedstrijd was tegen Were-di 4. Het was even inkomen en dat duurde net te lang. Hierdoor ging de eerste set met 11-21 verloren. De tweede set was zeer spannend en ging gelijk op. Maar aan het einde gaf onze inzet de doorslag en werd er gewonnen met 19-17.
Daarna moesten ze tegen MVC Hangar 5. Ze waren erg goed en we hadden weinig in de brengen. De eerste set werd 12-30 verloren en de tweede met 12-27.
De derde en laatste wedstrijd is tegen VCE/PSV 11. De eerste set werd er hard gewerkt, maar op het eind maakte de tegenstander een mooie serie. En zo eindigde de set met 9-16 verlies. De tweede set ging ook verloren met 12-24.
Na Bedovo 2 treedt Bedovo 1 aan om voor het eerst nivo 4 te spelen. Het team bestaat uit Jinte, Ayla, Eline en Sarah onder begeleiding van Marijn.
De eerste wedstrijd was tegen Vc Polaris 4. Zij hadden duidelijk meer ervaring en we konden niet tegen ze op. Met als resultaat 4-40 en 8-38 verlies.
De tweede wedstrijd was tegen VCE/PSV 5. Hier was duidelijk te zien dat ze het spelletje ook door hadden. Met soms lange rally's en mooie acties. Maar het was niet voldoende om te winnen. Er werd met 15-30 en 16-29 verloren.
De derde en laatste wedstrijd was tegen DKJO 2. Ook dit team speelde al langer Nivo 4. De eerste set werd met 13-26 verloren ondanks dat er regelmatig "we pakken die bal terug" klonk. In de tweede set werd er weer hard gewerkt. Maar er werden te veel foutjes gemaakt wat resulteerde in een verlies van 8-35.
Door de goede inzet hebben beide teams een 4e plek in de poule behaald. Op naar het volgende toernooi op 10 november.

bedovo2-cmv-toernooi-20191027

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.