Volleybalvereniging Bedovo

Wie is Bedovo

Volleybalvereniging Bedovo is in 1972 opgericht en aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond NEVOBO. De naam is de afkorting van: Beek en Donkse Volleybalvereniging.


Momenteel telt de vereniging ongeveer 150 leden en is als volgt onderverdeeld:

Mini's (CMV)

Jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar leren op een speelse wijze de beginselen van het volleybal. De mini-team's nemen deel aan de mini-toernooien of competities die enkele keer per maand zondags worden georganiseerd.

Junioren

Jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar die deelnemen aan NEVOBO- jeugdcompetitie op zaterdagmiddag. De trainingen zijn gericht op bal- en speltechniek.

Senioren

Dames en Heren vanaf 18 jaar nemen deel aan de NEVOBO seniorencompetitie. De competitie vindt plaats in de regio zuidoost Brabant en noord Limburg. De thuiswedstrijden van deze competitie worden gespeeld in sporthal D'n Ekker te Beek en Donk.

De wekelijkse trainingen zijn gericht op conditie,spel- en baltechniek.

Recreanten

Op de trainingsavond wordt aandacht geschonken aan bal- en speltechniek, met daarnaast onderlinge wedstrijden. Ook is er de mogelijkheid om op woensdagavond aan de recreantencompetitie in Gemert deel te nemen. Naast deze teams hebben we zowel bij de heren als bij de dames een groep mensen die alleen gezellig komen ballen op een trainingsavond.

Copyright © 2022 Bedovo. All Right Reserve.